Romantik Camping és Panzió

Nyugat Dunántúli régió - Bük-Bükfürdő

Romantik Camping és Panzió, Bük-Bükfürdő
  • Cím: 9740 Bük-Bükfürdő, Thermál krt. 12.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Romantik Camping és Panzió, Bük-Bükfürdő

A Romantik Camping és Panzió 1989-ben nyitotta meg kapuit, s ezzel Bükfürdő második legrégebbi kempingje, viszont 4,5 hektáros területével a nagyság szerinti sorrendben az első. A nyitás óta elegendő idő telt el ahhoz, hogy pontosan megismerjük vendégeink igényeit, és maradéktalanul alkalmazkodjunk hozzá. Úgy gondoljuk, hogy kempingünk valamennyi olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt egyébként Bükfürdőt szívesen látogatják.


Romantik Camping és Panzió, Bük-Bükfürdő

A Romantik Camping és Panzió csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el a Büki Gyógyfürdőtől mindössze 300 méternyi távolságra, s a Bükfürdőre érkező turista elsőként ezt pillanthatja meg az útról. A kemping egész területét gondozott gyepszőnyeg és magas, árnyékot adó fák borítják. Mivel a beálló helyek nincsenek kiparcellázva, a lakókocsikat, sátrakat a napsütötte és az árnyas helyeken egyaránt szabadon felállíthatja.
A 4,5 hektárnyi terület 300 beállási lehetősége lehetővé teszi azt, hogy azok a vendégek is kaphatnak szállást, akik előzetesen nem jelentkeztek be, s esetleg csak egy éjszakára szeretnének megpihenni ezen a festői helyen.

A természetközeli környezet ellenére sem kell lemondani a látogatóknak a kényelemről. Valamennyi beállónál ugyanis adott az áramcsatlakozási lehetőség (külön mérőműszerrel), továbbá tiszta, rendezett, állandó melegvizet adó és a rokkantak számára akadálymentesített vizes blokkok biztosítják az alapvető higiéniai viszonyokat. A hosszabb ideig itt megpihenő vendégekre is gondoltunk: mosógép és főzőlap is igénybe vehető.
Aki a nyaralása alatt is törődni szeretne külsejével, az szépségápolással foglalkozó részlegeinkben ezt megteheti. Éttermünk magyar és nemzetközi specialitásokkal várja vendégeinket.


Nyaralása alatt értékeire is vigyázunk: autóját a kemping terültén lévő zárt parkolóban, egyéb értékeit pedig széfben helyezheti el. Az éjjel-nappal működő recepción kollégáink várják Önöket magyaros vendégszeretettel!


A Romantik Camping gondolt a kényelmet kedvelő vendégekre is, ezért a kemping területén 1994-ben egy panziót is felépített. Az épületben 10 darab pótágyazható szoba található. Valamennyi szobához saját fürdőszoba, televízió és hűtőszekrény tartozik. A szobaár tartalmazza a kontinentális reggeli költségét is, amit az étteremben fogyaszthatnak el.


Romantik Camping és Panzió, Bük-Bükfürdő

Valamennyi kocsibeállóhoz saját, árammérővel ellátott elektromos csatlakozó tartozik. A kemping területén több ponton vízvételi lehetőség biztosított, míg a tisztálkodásra állandó melegvizet adó fürdőhelyiségekben nyílik mód. Rokkant vendégeinkre is gondoltunk, és számukra akadálymentesített vizesblokkot is kiépítettünk.A Romantik Camping és Panzió saját étterme nem csak a reggeli, hanem kitűnő magyar és nemzetközi ételspecialitásaival akár egy-egy hangulatos, gyertyafényes vacsora helyszíne is lehet. Rendszeresen rendezünk itt gulyáspartit, ahol élő zene fokozza az est hangulatát. Kellemes nyári estéken a kertben grillpartikat tartunk, ahová szeretettel várunk mindenkit. Aki viszont saját ételeit szeretné fogyasztani, az kihelyezett főzőlapokon elkészítheti azokat.

A kempingben egy élelmiszerbolt is üzemel, ahol naponta friss árukészletünkből válogathat.
A nyaralás ideje alatt a szépségápolásról sem kell lemondania: masszázs, szolárium, fodrászat és kozmetika is megtalálható itt egy helyen.A kemping területén egy 7x14 m alapterület úszómedence is található, ami 0,75-2 m mély, tehát az úszók mellett a gyermekek is biztonsággal használhatják, mivel egyenletesen mélyül. Gyermekes családoknak további jó hír, hogy a játékukat biztonságosan kialakított játszóterünkön is folytathatják.

A bejáratnál működik non stop recepciószolgálatunk, ahol minden problémájuk megoldásában készségesen segítenek kollégáink.
A recepción bérelhető: széf, mosógép, kerékpár.
A recepción vásárolható: napilapok, folyóiratok, telefonkártya, képeslap, bélyeg.

Éttermünkben házias jellegű ételekkel, kedves kiszolgálással várjuk kedves Vendégeinket.

Romantik Camping és Panzió, Bük-Bükfürdő

Romantik Camping és Panzió, Bük-Bükfürdő


Romantik Camping és Panzió, Bük-Bükfürdő
  • Cím:9740 Bük-Bükfürdő, Thermál krt. 12.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás