Termál Gyógykemping

Nyugat Dunántúli régió - Bük-Bükfürdő

Termál Gyógykemping, Bük-Bükfürdő
  • Cím: 9740 Bük-Bükfürdő, Termál krt. 2.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Termál Gyógykemping, Bük-Bükfürdő

Páratlan szépségű természeti környezetben fekszik a Termál Gyógykemping, ahol árnyas fák, közel 3 hektáros terület biztosítják a feltöltődést, a lélek nyugalmát.

A kemping lakói belépési lehetőséget kapnak a fürdő területére, akár naponta többször is igénybe vehetik a gyógy- és strandfürdő szolgáltatásait. A fürdő gyógyvizes medencéi 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencéi 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig speciálisan számukra kialakított gyermekmedencék várják.  

Az egyedi összetételű - alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú - büki gyógyvíz egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. A gyógyvíz jótékony hatását a Fizioterápiás Intézetben alkalmazott tradicionális és modern terápiás eljárások széles skálája egészíti ki. Elismert orvosok és szakképzett gyógyszolgáltatók gondoskodnak arról, hogy vendégeink ideális körülmények között gyógyulhassanak, pihenhessenek.

Termál Gyógykemping, Bük-Bükfürdő

A Büki Gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésben álló, egész évben nyitva tartó, háromcsillagos kemping 166 beálló hellyel rendelkezik.


Termál Gyógykemping, Bük-Bükfürdő

A korszerűen felszerelt létesítményben főzési lehetőséget biztosító konyha, mosó- és szárítógép, áramcsatlakozás, modern szociális blokkok találhatók.

A kemping lakói belépési lehetőséget kapnak a fürdő területére, akár naponta többször is igénybe vehetik a gyógy- és strandfürdő szolgáltatásait.

A fürdő gyógyvizes medencéi 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencéi 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig speciálisan számukra kialakított, csak általuk igénybevehető gyermekmedencék várják.

 A fürdőzésen, csúszdázáson kívül az apróságok szórakozásáról modern játszótér gondoskodik, a pihenni vágyó felnőttek ellazulását pedig tágas pihenőterületek, kényelmes pihenőágyak szolgálják. A mozgás szerelmeseit sportpályák (strandröplabda,strandkézilabda, lábtenisz, tollaslabda, füves kispályás labdarúgó pálya, kiskapukkal felszerelt strandfoci pálya, streetball pálya), asztalitenisz,valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják.

A Rekreációs Park egy úgynevezett "fürdő a fürdőben", ahol a vendégek csendes, nyugodt, zöld környezetben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait. A parkban található, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt: a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek. A Rekreációs Park-élményfürdő szolgáltatásai kiegészítő jeggyel vehető igénybe.

Termál Gyógykemping, Bük-Bükfürdő

Napidíj 2014    (01.01. - 12.31.)

Felnőtt                                                        10 Euro

Gyermek (0-3 éves)                                    ingyenes

Gyermek (3-16 éves)                                    5,0 Euro

Háziállat                                                      2,3 Euro

Áram (13A)                                                  2,5 Euro

Területhasználat                                           9,5 Euro

Területhasználat - sátor (max. 5 m2)              7,8 Euro

Egyéjszakás felár (a napidíjon felül fizetendô)  3,0 Euro

Látogatójegy                                                9,5 Euro

Idegenforgalmi adó (18 év felett)                    410 Ft

Termál Gyógykemping, Bük-Bükfürdő

Kedvezményes csomagok kempingvendégeinknek

 

Kemping Frissítő Nap (1 vitalizáló masszázs, 1 aromafürdő, élményfürdő napijegy):                                  8500 Ft

Kemping Kényeztető Nap (1 vitalizáló, bőrfeszesítő vagy bőrfiatalító masszázs, 1 aromafürdő, 1 pedikűr):   8500 Ft

Kemping szauna nap (1 szaunajegy 3 óra időtartamra, 1 ayurveda masszázs – 60 perc):                           8900 Ft

Kemping Páros Nap (2 vitalizáló masszázs, 2 élményfürdő belépő):                                                      12 500 Ft

Termál Gyógykemping, Bük-Bükfürdő
  • Cím:9740 Bük-Bükfürdő, Termál krt. 2.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás